Mobiele douche huren

Wanneer u te weinig ruimte heeft voor de luxe mobiele badkamer hebben wij nog een ander alternatief.  Een compacte douchecabine die vrijwel overal te plaatsen is.

De voordelen van een mobiele douche huren

Snel geleverd!

Boordevol gemak

Al vanaf €75,- p.w.
(excl. btw)

Inclusief plaatsing en ophalen!

Lees onze geweldige reviews!
De faciliteiten
Wat is er nodig?

De faciliteiten


Wanneer u te weinig ruimte heeft voor de mobiele badkamer hebben wij nog een ander alternatief; een compacte douchecabine die vrijwel overal te plaatsen is.

Deze douchecabine is 90 x 90cm breed en 2.16m hoog.

De cabine is voorzien van een thermostaatkraan, douchekop met massagefuncties, glijstang, handig rekje en een douchegordijn.

Weliswaar geen luxe badkamer maar wel een uitstekend alternatief wanneer u toch wilt blijven douchen.

Wat is er nodig?


- 220 volt aansluiting
- afvoerputje met een minimale buisdiameter van 40mm
- koudwater-aansluiting 

De cabine wordt geplaatst, aangesloten en voorzien van een elektrische boiler.
Tevens kan er een opvoerpomp worden geplaatst indien de afvoer hoger ligt dan de douchebak.

Ook kan deze douchecabine buiten geplaatst worden, de boiler is namelijk bestand tegen regen en op de cabine komt een afdakje.

Reserveren

[wpbs id="4" title="yes" legend="yes" legend_position="side" display="2" year="0" month="0" language="auto" start="1" dropdown="yes" jump="no" history="1" tooltip="1" highlighttoday="yes" weeknumbers="yes" show_prices="no" form_id="1" form_position="bottom" auto_pending="no" selection_type="multiple" selection_style="normal" minimum_days="0" maximum_days="0" booking_start_day="0" booking_end_day="0" show_date_selection="yes"]

Een greep uit onze tevreden klanten!

"Wij voelen ons enorm gewaardeerd door de prachtige reviews die wij keer op keer van onze klanten mogen ontvangen. Service staat bij ons dan ook altijd voorop!"

Roel van donk

"Tijdens de organisatie van ons evenement kwamen wij voor de artisten douches te kort. Dankzij de inzet van John waren we snel geholpen"

Aartje van winkel

"Omdat wij toe waren aan de verbouwing van onze bovenverdieping konden wij tijdelijk niet douchen. Met de mobiele douche zijn we top geholpen"

Richard van aartsen

"Tijdens ons sportevenement waren wij op zoek naar een douche oplossing. Via internet kwamen wij terecht bij John Heykens. En de samenwerking was fijn"

Direct jouw mobiele douche reserveren?

Via ons reserveringsysteem is het super handig om jouw gewenste units te bestellen.
Onze beschikbaarheid is direct zichtbaar!
Developed by M Design Web & Graphic Studio
dicemap-markerclockthumbs-up