Verbouwing

Voor de verbouwing van onze badkamer hebben we, een gezin van 4 personen, een mobiele badkamer gehuurd bij John Heykens. Tijdens de verbouwing hadden we de beschikking over een prachtig ruime, schone, moderne en verwarmde, mobiele badkamer, met toilet, douche en dubbele wastafel. Een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer gaat verbouwen en toch voorzien wil blijven van alle gemakken die een badkamer biedt. Dankzij de mobiele badkamer hebben we weinig hinder van de verbouwing gehad. Dank je wel John voor je adviezen en goede service.

Hoe vond u onze service               

verbouwing badkamer

Gehuurde badkamer is heel mooi. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Goed service.

Hoe vond u onze service               

verbouwing badkamer

Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben we gebruik gemaakt van de mobiele badkamer. Wat een genot om normaal alle faciliteiten te kunnen gebruiken van een normale badkamer. Vriendelijk contact en zeer behulpzaam. Aan - en afsluiten wordt keurig geregeld. Kortom, een aanrader voor iedereen die comfortabel wil blijven tijdens verbouwing en / of renovatie. Hartelijk dank.

Hoe vond u onze service               

Super.

Super. Een schoon, mooi en effectief alternatief tijdens de verbouwing van onze badkamer. John bedankt voor de goede service. Wij zouden het zo weer doen.

Hoe vond u onze service               

Verbouwing badkamer

Tijdens de verbouwing van onze badkamer hebben wij gebruik gemaakt van een tijdelijke douche. Deze werd in schone en goede staat geleverd. We zijn erg tevreden over de service van John.

Hoe vond u onze service